top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

CANYON med eget utforlag


Nå setter Canyon endelig en stopper for måneder med rykter og spekulasjoner

- det helt nye "Canyon Factory Downhill Team" er her. Lederen blir den australske VM-vinneren Troy Brosnan. Sammen med Canadas neste store kjører, Mark Wallace, og den tidligere juniorverdensmester, Ruaridh Cunningham fra Skottland.

Canyon Factory Downhill Team (CFDT) vil satse på enkeltseire, og lagseire i UCI Downhill World Cup serien, samt andre store DH-ritt gjennom hele sesongen.

Målet for CFDT er å utstyre de beste rytterne i verden med det beste oppsettet, og gi dem bedre oppfølging enn det som har vært vanlig til nå i DH-sirkuset. Ansvarlig for prosjektet er flere ganger verdensmester, Fabien Barel. "Vi skal sette de riktige menneskene og den rette strukturen sammen for å bringe rytterne opp på toppen av pallen," sier Barel.

"Vår sykkel" vil være Sender CF. Troy, Ruaridh og Mark vil være de første rytterne til å kjøre med Canyons DH-flaggskip på World Cup nivå. Canyon følger laget tett for å motta inngående tilbakemeldinger for ytterligere å forbedre syklene.

Barel, hvis rolle i Canyon Development Team kjørte etableringen av både streber og Som Barel sier "DH er syklingens Formel1, og gir oss en unik mulighet til å teste og utvikle syklene."

Dette blir spennende, og Gruppetto håper å kunne komme tilbake med en test av syklene.

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page