top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Europas mest interessante sykkelmesse

IBF - Italian Bike Festival - 13.-15. september 2024For sykkelinteressert kommer man ikke utenom Italia, både når det gjelder ritt, ryttere og ikke minst sykler og utstyr.


Vil du se hva som rører seg blant verdens fremste produsenter er de samlet i Misano ved Adriaterhavet fra 13. - 15. september, og det er gratis.

Messen foregår på Misano World Circuit Province of Rimini, Emilia-Romagna i nærheten av Rimini.


Sykkeltester

Det mest interessante om du er på jakt etter sykkel er at en rekke merker stiller med demosykler, alle typer, både MTB, E-MTB, cyclocross, og gravel er det bygget løyper for, og på racerbanen Misano Circuit finner du denne helgen Campagnolo Road Circuit hvor du kan teste landeveisykler.


Vær med på ritt

Ingen kan arrangere turritt bedre enn Italienerne, der legges det mer vekt på det sosiale enn watt og puls. På racerbaben kan du velge landeveisykkel og 60 eller 100 kilometer, og det samme på gravelsykkel. selvfølgelig er det "pasta party" etterpå.


Ta deg tid til noen ekstra dager

I Emilia Romagna er det tett med sykkelløyper og noen vi kan anbefale er; den lengste Via Romagna, 463 km som går både langs Adriaterhavet og innover i landet på merkede løyper, andre løyper går innom steder hvor man kan teste spennende lokal mat, og ikke minst er det enkelt å finne sykkelhoteller. Vi har tidligere testet Lungomare, og skal defintivt tilbake dit.


Gruppetto kommer til å være på sykkelmessen i september.

153 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page