top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Leatt - ny smart Enduro hjelm


For alle som beveger seg litt utenfor de enkleste stiene er Leatt et velkjent kvalitetsmerke, og nå har de lansert den nye 4.0 MTB Enduro-hjelmen, i tillegg til et allerede brede sortimentet, som brukes både av amatører og proffer.

SIKKERHET

4.0 Enduro-hjelmen er DH-sertifisert med et lett polymerskall og avansert luftstrømningssystem, Leatts pålitelige 360 ​° turbinteknologi finner du også her. Det minsker faren for alvorlige hode- og hjerneskader ved uhell.


Denne teknologien vil bidra til å redusere hjernerystelser med opptil 30%. Det skal også gi redusert rotasjonsakselerasjon med opptil 40%. Dessuten gir det støpte EPS- og EPP-støttskummet megst bra slagabsorpsjon, og optimal nakkestøtte.

En smart ting er også det justerbare visiret som vil løse ut (fjernes) ved støt mot hjelmen.


FLERE HIGH-TECH FUNKSJONER

Lufting får du gjennom 18 ventilasjonsåpninger, og det er også god ventilasjon ved lave hastigheter. For mange vil kanskje det smarteste når det gjelder luftingen være at dekselet foran munene kan tas ut for å gi maksimal ventilasjon i front.

DET SMARTESTE TIL SLUTT

En av de smarteste funksjonene til 4.0 Enduro-hjelmen er den avtagbare "kjevebøylen," som lett kan tas av og på med en solid rustfri stållås. Leatt jobber som sagt for maksimal sikkerhet, og selv med den avtakbare kjevebeskyttelsen er 4.0 Enduro-hjelmen DH-sertifisert.


Veil pris: 3.099,-

199 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page