top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Spennende triatlon-sykkel fra BMC


"Timemachine," er sveitsiske BMC's nye temposykkel som først og fremst er tilpasset triatlon.

BMC-proffene har i år vært det beste lagtempolaget i WorldTour serien, og det er tydelig at de har hatt en rask sykkel.Triatleter har litt andre behov. Særlig for de lengre distansene som er opptil 18 mil.

Den nye Timemachine er resultatet av to års samarbeid mellom BMC og sveitsiske Formel 1, og ingeniørfirmaet Sauber Engineering, i tillegg har de samarbeidet med det sterke BMC Etixx Pro Triathlon laget.

Ifølge Mart Otten, BMC's produktsjef, har de under utviklingen i stedet for å tenke på temposyklister prioritert triatlon. "Vi regner med at den nye aerodesignede sykkelen vil være med på å sette nye rekorder, sier Otten".

Aerodynamisk design

The Timemachine har nydesignede rør som skal være mindre utsatt i sidevind, en ny gaffel konstruksjon, en et smalt frontparti, hvor alt av kabler og ledninger er integrert.

Den nye Timemachine har blitt designet med multi-sport i tankene. BMC's ingeniører har kommet opp med en smart design som gjør det enkelt å demontere sykkelen for frakt.

Cockpitvalg

Alle komplette sykler kommer med "V-Cockpiten," og den er valgfri om du bestiller rammesett. Den gir optimal aerodynamikk samtidig som den er noe mer behagelig over lange distanser enn den flate løsningen som gir en enda bedre aerodynamisk posisjon.

Dimensjonering, geometri, og Modeller

The Timemachine-serien, som består av "01" og "02" utgaver har begge samme dimensjoner og geometri. Den finnes i 4 størrelser (Small, Medium-kort, Medium-lang og Large) rammegeometri er videreført fra forrige generasjon Timemachine.

Noen modeller er allerede klare for bestilling, men modellen med Dura Ace Di2 vil først være tilgjengelig fra våren 2017.

152 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page