• Vidar Petterson

Ny toårskontrakt for Vegard Stake Laengen


Vergard Stake Laengen som i år har syklet for IAM-laget har signert en to-års kontrakt med Project TJ Sport, det kinesisk-sponsede laget som neste sesong overtar det som har vært Lampre-Merida.

Vegard fikk i år med seg både Giro d'Italia og Vuelta a Espana. Han fikk en sterk tredjeplass på tempoen i Chianti under årets Giro d'Italia. han blir en viktig og kjøresterk rytter motor i Prosjekt TJ Sports laget.

Vegard en en meget god temporytte

r, og det er ikke uvanlig å se han i brudd.

Laengen kommer fra det nå nedlagte IAM Cycling laget, og får følge med flere toppryttere på det nå Kinesisk-eide laget. Ben Swift fra Team Sky, Darwin Atapuma fra BMC, Andrea Guardini (Astana), Marco Marcato (Wanty-Groupe Gobert) er alle nye ryttere på laget. Tilbake på laget er blant andre Diego Ulissi, Rui Costa og Louis Meintjes.

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle