top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Ny toårskontrakt for Vegard Stake Laengen


Vergard Stake Laengen som i år har syklet for IAM-laget har signert en to-års kontrakt med Project TJ Sport, det kinesisk-sponsede laget som neste sesong overtar det som har vært Lampre-Merida.

Vegard fikk i år med seg både Giro d'Italia og Vuelta a Espana. Han fikk en sterk tredjeplass på tempoen i Chianti under årets Giro d'Italia. han blir en viktig og kjøresterk rytter motor i Prosjekt TJ Sports laget.

Vegard en en meget god temporytte

r, og det er ikke uvanlig å se han i brudd.

Laengen kommer fra det nå nedlagte IAM Cycling laget, og får følge med flere toppryttere på det nå Kinesisk-eide laget. Ben Swift fra Team Sky, Darwin Atapuma fra BMC, Andrea Guardini (Astana), Marco Marcato (Wanty-Groupe Gobert) er alle nye ryttere på laget. Tilbake på laget er blant andre Diego Ulissi, Rui Costa og Louis Meintjes.

123 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page