top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Norge med fullt lag i Qatar-VM

Det norske laget som skal kjempe om pallen i varmen i Qatar består for første gang siden VM 2009 i Mendrisio, Sveits av 9 mann.

kaptein i år som i fjor er Alexander Kristoff (Katusha), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), blir en slags reservekaptein og slipper hjelperytterrollen. Sondre Holst Enger (IAM Cycling), blir vår joker, og resten av laget må belage seg på å være hjelperyttere.

Resten av laget er; Sven Erik Bystrøm (Katusha), Vegard Stake Laengen (IAM Cycling), Vegard Breen (Fortuneo-Vital Concept), Kristoffer Skjerping (Cannondale-Drapac), Daniel Hoelgaard (FDJ) og Truls Engen Korsæth (Joker-Byggtorget).

Landslagssjef Stig Kristiansen var nokså tydelig på rollefordelingen under presentasjonen.

Det kan bli et hektisk spurtoppgjør i Doha.
39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page