top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Test - Madison Stratos

Vindtett og vannavstøtende - noe alle syklister trenger

Her er et plagg du må ha som syklist. Vindtett, og så tar den det mest av regn. Den er ikke hundre prosent vanntett. Jeg var riktig nok ute i regnvær og den fungerte nesten som en regnjakke. Jeg er ikke så glad i jakker som er helt tette. Det blir fort klamt.

Jakken er designet for syklister, noe som betyr at ermene er lange nok, og at passformen er god. Når du har på deg jakken er lomma på ryggen stornok til at du får med deg det nødvendigste. Når du ikke har på deg jakken pakker du den inn i den samme lommen, og den går fint i en vanlig lomme på ryggen. (bildet til høyre).

Du kan velge mellom tre farger, og refleksfeltene gjør at du synes godt i mørket.


Pris kr 529,-

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page