top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

ETAPPE - Spennende EL-racer

ETAPPE Hycycle CycloCross 996 Electric - bytt mellom "vanlig racer og EL-racer."

Sykkel for norske forhold

Dette er en sykkel for de av oss som syntes sykling er morsomst når det går fort, men kanskje har ønske om å legge noe av lidelsene bak seg. Og ikke minst kan det være fint å kunne komme seg rundt innimellom uten å svette for mye.


Søndagen kommer og du har lyst til å være med de litt sprekere kompisene på tur, ja da har du sykkelen til det.

Er formen over middels en dag kan du jo la batteriet stå igjen hjemme å ta deg en runde med raceren. Bygd både for asfalt og grusveier. Dette er både en elsykkel for tur på fjellet eller til å utforske landeveiene i Vestfold, eller hvor det måtte passe.

Du har også en seriøs konkurransesykkel for grusritt som Birken eller lignende.

Motoren sitter i bakhjulet og batteriet står i flaskeholderen. Så hvis man bytter hjul og tar av batteriet, så har man en lett sykkelcross sykkel til grusritt.

Man trenger med andre ord ikke kjøpe én elsykkel for trening og én sykkel for konkurranse; en Hycycle er begger deler.

Rammen (Carbon fiber T1000 Etappe) er en seriøs sykkelcross kvalitetsramme som føles rask, responsiv og aggressiv.

Vi reagerte på at sykkelen føltes overraskende lett, noe som ikke er så merkelig da vekten med med batteri, motor og tykke slicks deck (525g) kun er 11.8 kg.

Altså en elsykkel som føles som en ordentlig racersykkel, som du lett kan slenge over skulderen når du skal bære den opp trappa.


Smart APP

Med et pulsbelte og en smarttelefon (app medfølger) kan sykkelen gi elektrisk assistanse for å holde rytteren i optimal hjertefrekvens, uavhengig av terrenget. Dette gir sykkelen en rekke forskjellige bruksområder.

El-racer
Batteriet plasseres i flaskeholderen.

For syklister som må holde lav til moderat treningsintensitet men liker å sykle fort, for folk med milde hjerteutfordringer som må holde pulsen under kontroll, men liker å sykle fort, for restitusjon, rehabilitering, eller for syklister som vil komme tilbake i form med høy fart, ikke for mye smerte.


Etappe lager kun "one of a kind" sykler, så dette Ducati-inspirerte designet finnes det bare én av. Når du bestiller denne sykkelen så vil du kunne få en få en helt lik, eller med ditt eget ønskede Etappe-design på rammen, med samme komponenter til samme pris. Slik sørger vi for at din Etappe vil forbli en unik sykkel med ditt personlige preg.

Denne sykkelen befinner seg nå i Drøbak og vi har snakket med gutta bak sykkelen, og hvis du er i nærheten og ønsker en test, kan det ordnes på kort varsel ved å sende en melding via Finn.no.


Ramme Carbon fiber T1000 Etappe

Gaffel Karbon med feste for skivebrems

Hjul Infinity carbon fiber 28" 30mm

Dekk 700 x 40 MICHELIN Wild Run'r

Girhendler SRAM Apex

Bakskifter SRAM Apex 1x11

Krank Sram Force 1X42T

Kranklager BBB 386

Kassett SRAM

Sete Selle XLC race

Setepinne Etappe carbon

Styre Zipp dropbar service course

420mm

Stem XLC Stem ST-M26 110 mm +-7°

Ø31,8 mm, Black, 1-1/8"

Bremser SRAM Apex hydrauliske med

160mm skiver

Motor Infinity Cardio engine. 250W

Batteri IInfinity 36V 7Ah

Tilbehør Lader

Vekt 11,8 kg

107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page