top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Campagnolo - Nye BORA hjul

BORA WTO 45

I fjor lanserte Campagnolo Bora WTO 60 og Bora WTO 77 høyprofil karbonhjul. I år får de selskap av et nytt medlem i Bora familien. WTO 45 mm kommer både for felg- og skivebremser. Med 45 mm profil er de mindre følsomme for vind. WTO er forkortelse for ”Wind tunnel optimized,” og Campagnolo har lagt stor vekt på akkurat dette. Ikke bare skal de være aerodynamisk gode, men ekstra stabile i sidevind. Hjulene har 19 mm indre bredde, kan kjøres slangeløst og er tilpasset 25-28 mm dekk. Begge har Campagnolo's velkjente 3G eikeløsning. Det gir jevnere spenn på begge sider. Nye aeronav i aluminium har Campagnolo's USB keramiske lagre. De har en fantastikk blank finish som oppnås uten at de er lakkert i ettertid. Vekt: Felgbremsversjon: 1,496 g (657g forhjul, 893g bakhjul). Skivebremsversjon: 1,520 g (708g forhjul, 812g bakhjul). Pris: 21-22.000,-

95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page