top of page
  • Vidar Petterson

Bontrager Flare Tail Light


Det er ikke bare i mørket det er en opplagt fordel at du synes i trafikken- spesielt bakfra. Må innrømme at jeg ikke har brukt baklys på racereni dagslys selv. Etter å ha forsøkt Bontragers nye lys føler jeg megtryggere i trafikken. Det er ingen tvil om at du er langt lettere å få øyepå. Med 65 lumen som maks lysstyrke er dette et kraftig baklys.Bontager tok utgangspunkt i at 40% av alle sykkelulykker hvor bilerer involvert er påkjøring bakfra.Det er fire forskjellig innstillinger på lyset. To er beregnet for kvelds-sykling og to for dagslys. Den som fungerer best i dagslys blinker i toforskjellige intervaller, noe som gjør lyset ekstra godt synlig. Da harlyset en varighet på 5 timer 45 min før detmå lades. Har du konstant 25 lumens varerlyset i 4 timer 15 min.I mørket trenger du ikke så kraftig lys og davarer batteriet mellom 21 og 23 timer. Med ipakken følger USB ladeledning. og fester tilveske/ryggsekk og seterør.


Festebrakettenpasser på setepinner mellom 22 og 35 mm.Har du en mer ekstrem aeropinne kan dubruke den medfølgende klipsen til å festen den bak på lomma e,l. En smart ting er at lyset reduseres når batteriet nærmer seg tomt.


1-2 timer ekstra med litt dårligere lys for deg i de flestetilfeller trygt hjem. Lykten lyser også på sidene, noe somgir en lysvinkel på 270 grader.Ladetiden fra tomt til fullt batteri er 2,5 timer, noe somvirker å stemme når jeg ladet lykten.Vekt lykt 36 g/festebrakett 24 g. (Foss Sykler/Trek) Pris: 599,-


38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page