top of page
  • Forfatterens bildeVidar Petterson

Sven Erik Bystrøm - Under radaren


Sven Erik Bystrøm kjørte sin første sesong på Katusha-laget i 2015. Han viste seg meget sterk ved flere anledninger, og som en god hjelper for Alexander Kristoff. Stein Ørn, som har trent Kristoff opp i verdenstoppen er også trener for Bystrøm. Dette må vel nesten bety at Bystrøm har tatt nye steg i år også. Vinner han sitt første ritt for Katusha i år?

Han har i hvertfall startet godt med 8. plass sammenlagt og 2. plass i ungdomskonkurransen i Tour of Quatar. I nyeste Gruppetto kan du lese hele intervjuet med Bystrøm. Flere og flere pro-tour-ryttere finner man også på Strava nå om dagen. Der kan du følge Sven Erik Bystrøm også. Kanskje du kan slå tidene hans i noen lokale bakker? Følg Sven Erik Bystrøm: Strava - Twitter - ProCyclingStats

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page